Selecteer een pagina

Het team van

Tabitha Lemon

Sinds 2004 ben ik werkzaam in de vastgoedbranche. Eerst als makelaar voor nieuwe en bestaande gebouwen. In 2008 begonnen met LemonShot fotografie.

Gespecialiseerd in interieur- en architectuurfotografie en werkzaam voor makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren.

Daarnaast maak ik zakelijke portretten,  bedrijfs- en evenementen reportages en productfoto’s. Bedrijven weten mij te vinden om beeldmateriaal te maken die de cultuur en het imago van hun bedrijf weerspiegelen.

De Matterport camera geeft een nieuwe dimensie aan de presentatie van uw vastgoed en producten. En juist in deze tijd biedt een digitale scan een extra route naar uw klant.

Jorn Lemon

Met een creatieve en technische achtergrond als programmeur versterk ik de activiteiten binnen ByLemon3D. Door het meeste uit de beschikbare tools te halen.

Afgestudeerd in 2008 aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Met een Master in Art Media and Technology. En studeerde in 2002 af aan het Grafisch Lyceum in Zwolle voor multimedia authoring. Ervaring met desktop publishing, het maken van web- en televisiecontent.

Met 18 jaar ervaring op meerdere relevante gebieden, ben ik verheugd om de ruimtes van onze klanten tot leven te brengen met onze Matterport 3D-scans.

Belofte

Persoonlijk

Voor technische vragen kunt u terecht bij Jorn. Voor alle andere vragen kunt u bij Tabitha terecht. 

Precies

Een realistisch beeld van uw locatie, scherp tot in de kleinste details. Inclusief eventuele tags met uw informatie.

Perfectie

Alleen het beste resultaat!