PROFESSIONALS MET EEN ONDERNEMEND HART

Met Een Creatief Oog Naar Een Duurzame Toekomst

Onze 3D scans Zorgen Voor Een Groenere Toekomst. Minder Footprints:

De Buitenwereld Beschikbaar Maken Binnen De Veiligheid van Thuis

Contact

De Digitale Wereld Heeft Nog Steeds De Toekomst

Als er iets duidelijk is geworden de afgelopen jaren is dat er nog steeds innovatie zit in digitaal. Denk hierbij aan het (nogmaals) bezichtigen van een woning op de huizenmarkt. Het inwerktraject van een nieuwe medewerker verkorten omdat hij thuis al kennis heeft kunnen maken met de nieuwe werkplek. Of die grote beurzen waar mensen vanuit de hele wereld naar toe vliegen, wat niet alleen tijd maar ook CO2 kost. Breng de beurs naar (nog meer) bezoekers en kom nog steeds met hen in contact.

By Lemon

Tabitha Lemon
Tabitha LemonFotograaf
Sinds 2004 ben ik werkzaam in de vastgoedbranche. Eerst als makelaar voor nieuwe en bestaande woningen en gebouwen. In 2008 ben ik begonnen met LemonShot fotografie.
Gespecialiseerd in interieur- en architectuurfotografie en werkzaam voor makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren.
Daarnaast maak ik zakelijke portretten, bedrijfs- en evenementen reportages en productfoto’s. Bedrijven weten mij te vinden om beeldmateriaal te maken die de cultuur en het imago van hun bedrijf weerspiegelen.
De Matterport camera geeft een nieuwe dimensie aan de presentatie van uw vastgoed en producten. En juist in deze tijd biedt een digitale scan een extra route naar uw klant.
Team By Lemon
Team By Lemon
Ik werk samen met een team van professionals die elk hun eigen specialisme hebben. Onze samenwerking leidt altijd tot een prachtig eindresultaat geheel op maat van de opdrachtgever.

Recent Projecten

Dit is een greep uit onze meest recente opdrachten.

VIEW ALL PROJECTS

Neem Contact Met Ons Op

Opdrachtgevers